Lediga tjänster

Fasttek AB:s mål är att förenkla våra kunders vardag. Vi är ett starkt expanderande företag placerat i Halmstad med ett arbetsområde som omfattar hela Halland och norra Skåne. Vi är ett företag som våra kunder kan vända sig till med alla sina fastighetsrelaterade problem, vi löser problem så att våra kunder kan ägna sig åt annat. Jag som driver företaget är Joakim Ivarsson, Jag har många års erfarenhet inom branschen.

Lediga tjänster

2022-08-26
Sökes: Hantverkare

Fasttek AB är ett fastighetstekniskt företag med bas i Halmstad. Vi är en växande organisation, med arbetsområde från Landskrona i söder till Varberg i norr. Våra kunder erbjuds en komplett förvaltning där kundens behov står i fokus.

Vårt mål är att förenkla vardagen för våra kunder inom fastighetsbolag, industrin samt byggbolag och även privatpersoner. Vi strävar efter långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta egenskaper.

Vi utökar vår organisation och behöver förstärka inom området fastighetsteknik och bygg.

Du kommer arbeta med löpande tillsyn, skötsel och underhåll av byggnader och installationer hos våra kunder med inslag av bygg-, snickeri- och måleriarbete. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen.
Du kommer ha en till stor del självständig roll där det krävs god struktur, ordning och reda samt vana vid att hantera många parallella uppdrag. Du behöver vara praktisk och lösningsorienterad. Arbetsuppgifterna kräver mångsidighet, dessa omfattar allt från köksrenoveringar, golvläggning, målning, bygga eller riva, byta dörrar och fönster, bygga altaner och staket, enkelt uttryck, vi utför allt som rör en byggnad.

För att trivas och lyckas på Fasttek AB behöver du vara driven, ha framåtanda och ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl hyresgäster, underleverantörer och andra entreprenörer, vilket gör att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då arbetet kommer omfatta platser som är skyddsobjekt och/eller känsliga kan vi komma att genomföra säkerhetsprövning i rekryteringsprocessen. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Utbildning som snickare är ett krav alternativt arbetslivserfarenhet som ger motsvarande kompetens. Om Du har utbildning alternativt erfarenhet av projektering och planering av enklare byggprojekt är det en fördel, inklusive kostnadsberäkningar. Även erfarenhet inom VVS meriteras.

B-körkort är ett krav.

Vi arbetar under Fastigos kollektivavtal.

Vi ser fram emot Din ansökan. På grund av tidsbrist avböjer vi oss personlig kontakt via besök alternativt telefon samt kontakt från rekryteringsfirmor.
Skicka din ansökan senast 2022-11-10 till info@fasttekab.se märk mejlet med ”Hantverkare” Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Med vänlig hälsning

Fasttek AB

 

Information om spontanansökan

Fasttek AB:s mål är att förenkla våra kunders vardag. Vi är ett starkt expanderande företag placerat i Halmstad med ett arbetsområde som omfattar hela Halland och norra Skåne. Vi är ett företag som alltid behöver kunnigt folk för att utvecklas.

Spontanansök

Här nedan kan du fylla i vårat fomulär.  Måste vara en giltig epostadress

  Endast PDF, TXT, DOC och DOCX-filer accepteras max 3mb

  Endast PDF, TXT, DOC och DOCX-filer accepteras max 3 mb  Fasttek

   

  Adress: Fiskaregatan 2
  302 90 Halmstad
  Telefon: 035-320 30
  E-post: info@fasttekab.se

   

  035-320 30

  Fasttek AB
  Fiskaregatan 2
  302 90 Halmstad