Vi löser det mesta med egen kompetent personal

Pålitlighet
Vi håller vad vi lovar.
Lösningsorienterad
Finner nya lösningar på befintliga problem.
Engagemang
Våra medarbetare har stor yrkesstolthet och viljan att göra din dag bättre.

~

Trygghet

Du kan alltid nå oss.
Fastighetsjour 010-151 18 20
Bästa försäkringarna för din trygghet.

Framåttänkande

Vi använder oss av den senaste tekniken inom belysning, styr och larm.

Problemlösare

Om ni är intresserad av ett bolag som sätter dina behov först är det hit du ska vända dig. Allt från smärre reparationer till större projekt.

Kundsupport

Har du frågor tveka inte att vända dig till oss.

Vår historia

Fasttek AB mål är att förenkla din vardag. Ett enda bolag som du kan vända dig till med dina problem.
Jag som driver byrån är Joakim Ivarsson och med personal  har vi flera års erfarenhet tillsammans. Hos oss spelar inte storleken på ditt företag någon roll. Om du har ett problem som du behöver ha hjälp med ställer vi upp. Om ni är intresserad av ett bolag som sätter dina behov först är det hit du ska vända dig. Allt från smärre reparationer till större projekt

Joakim Ivarsson

Elektriker / Ägare

joakim.ivarsson@fasttekab.se
035-320 30

 

Jag är uppvuxen i Laholm, sedan 1999 är jag boende i Halmstad. Min grundläggande utbildning fick jag på Osbecksgymansiet i Laholm där jag gick Elprogrammet.
Efter ett par år i arbetslivet som elektriker skaffade jag allmän behörighet och erhöll mitt behörighetsbevis av Elsäkerhetsverket 2005.
Jag har även tjänstgjort såsom elektriker, drifttekniker och brandman inom försvarsmakten på internationella uppdrag, bland annat i Kosovo och Afganistan

Håkan Karlsson

Fastighetsskötare

hakan.karlsson@fasttekab.se
0733-755 619

 

Hej jag är ny på Fasttek AB.

Fredrik Nilsson

Park & Trädgård / Fastighetsskötsel

fredrik.nilsson@fasttekab.se
0733-755 613

 

Jag är född och uppvuxen i Halmstad. Min breda arbetslivserfarenhet ger mig ett stort kunnande inom flera områden samt flexibilitet att ta mig an olika arbetsuppgifter. Jag har erfarenhet inom vaktmästeri och trädgårdsarbeten, även med transport och industri. Jag har de senaste 10 åren varit egenföretagare.

Henrik Bylander

Bygg / Fastighetsteknik

henrik.bylander@fasttekab.se
0733-755 614

 

Jag föddes 1967 i Norrahammar. Jag har alltid varit en nyfiken person med intresse för teknik. Min utbildning är inom maskinteknik och jag har även en civilingenjörsexamen från Chalmers inom bygg. Min arbetslivserfarenhet ligger främst inom fastighetsbyggnad och fastighetsskötsel. Jag är en händig person som har lösningar på det som många upplever som ett problem.

Ida Johansson

Fastighetsskötare / administrativ support

ida.johansson@fasttekab.se
0733-755 942

 

 

Mats Westerberg

Administration / Ekonomi

mats.westerberg@fasttekab.se
0733-755 615

Född och uppvuxen i Halmstad. Jag är Maskiningenjör i grund och botten, efter 15 månaders värnplikt gick jag Yrkesofficerskursen på InfOHS och i nästan vuxen ålder gick jag IT-ekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad. Min arbetslivserfarenhet som anställd ligger främst inom produktionsledning och utveckling av ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Mina branscherfarenheter är främst inom fordons-, livsmedels- och medicinteknisk industri.

Fasttek AB

 

Adress: Fiskaregatan 2
302 90 Halmstad
Telefon: 035-320 30
E-post: info@fasttekab.se

 

035-320 30

Fasttek AB
Fiskaregatan 2
302 90 Halmstad